Hoe het werkt.

De redenen die mensen naar relatietherapie brengen zijn heel verschillend. We beginnen met een gesprek waarin we doelen en verwachtingen helder stellen. Zo kun jij bepalen of we een goede match zijn. Daarbij is het belangrijk dat jullie je vooral veilig voelen.

Samen verder? Communicatie in het slop?

Als jullie relatie in het slop zit of je komt er samen niet meer uit 
kan een relatietherapie uitkomst bieden. 

Of je samen verder wilt, of dat je een andere keuze maakt.
Daar gaan we het samen over hebben.

Weer beter in je relatie zitten of meer begrip voor alkaar.

Van individueel naar samen.

Iedereen kan wel eens wat hulp gebruiken. Misschien hebben jullie het gevoel vast te zitten in bepaalde patronen, of zijn er oorzaken van pijn en stress. 
Wat jullie probleem ook is, we kunnen een op maat gemaakte therapeutische benadering samenstellen om te helpen.

Mijn specialiteit

Mijn specialiteit is het snel tot de kern van de zaak komen. Dit doe ik op op een eigen (authentieke) manier door op een open, eerlijke en soms confronterende manier het gesprek aan te gaan. Dit alles zonder oordeel of veroordeling.

Daarbij is alles bespreekbaar, er wordt geen oordeel of veroordeling  gevormd. 
Hierbij maak ik indien gewenst ook van: R.E.T.( Rationeel Emotieve Therapie), Cognitieve Gedragstherapie, Mental Coaching,  Positieve Psychologie en maak ik gebruik van EFT. Emotional Freedom Technics. 

Hier een reactie van een van mijn cliƫnten die met EFT is geholpen:

Hallo Fer,

Ik zou je even laten weten hoe het is gegaan met de EFT. 
Toen ik thuis kwam voelde ik gelijk dat de cijfers lager lagen als ik had aangegeven. Door geconfronteerd te worden met mijn man deed me echt beseffen dat het gevoel om te willen huilen al minder was. 
Ik heb nog niet het idee dat ik volledig op 0 zit maar ik ben onderweg en dat geeft al veel geruststelling!!
Ik was sceptisch in het begin, zoals jij ook aangaf te zijn!! Maar ik ben wel van mening dat het werkt!! Het veranderen van slechte(negatieve) gedachten naar goeie(positieve) is ook een fijne tool, het zorgt ervoor dat ik qua mijn gevoelens op een betere energie level zit.

Mvg, Brayna.

Online boeken

Boek direct via onze website.

Adresgegevens:

Relatie Therapie/Coaching Fer van der Beek
Gronsveldlaan 57
5043LR Tilburg
06-83940012

Openingstijden:

maandag van 09.00 tot 21.00 uur
dinsdag van 09.00 tot 21.00 uur
woensdag van 09.00 tot 21.00 uur
donderdag van 09.00 tot 21.00 uur
vrijdag van 09.00 tot 21.00 uur
zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur

Aangesloten bij:

B.A.T.C.: Belangen Assosiatie therapeut en Consument.
A.G.B. Code: 90104853
A.G.B.Code Praktijk:900641440
CAM COOP.
K.B. Code: 1801.2334

Bank: NL45RABO0304888966

K.V.K.: 6839400120
B.T.W.:NL050335339B02