Mental coaching / Lifestyle coaching/Burn-out.

oplossen mentale problemen, last van mentale problemen

Als Mental coach/ Life Coach krijg ik vaak de vraag: wat is een coach en wat doe jij als coach voor mij? Ik leg dit hier uit en vertel wat je eraan hebt voor je persoonlijke ontwikkeling of die van anderen. Een aantal klanten zijn jou voorgegaan. Zij hebben meer succes, meer rust, meer geluk, meer balans, betere relaties, of meer vrijheid in het leven.
Door ( juiste)  keuzes te maken.
 
Coaching is synoniem voor alle soorten van begeleiding op het gebied van eigen ontwikkeling. Een coach is een begeleider die jou verder helpt om bepaalde doelen te bereiken. Doelen bereiken die je leven op orde brengen.


5 redenen om met een mental coach aan de slag te gaan

  1. Een Mental Coach/ Life Coach geeft jou aandacht. Een Coach helpt je duidelijk te maken wat je echt wilt doen met je leven en helpt je een missie te vinden in het leven en concrete doelen te formuleren.
  2. Als Mental Coach/ Life Coach ben ik neutraal en ik breng inspiratie om je doelen te realiseren. Ik geef geen advies, maar laat je inzien dat je gelukkig wordt van het zelf maken van bewuste keuzes.
  3. Een Coach biedt een veilige afgebakende omgeving om je echt volledig te focussen en te concentreren op jouw persoonlijke doelen. Wat is de oorzaak van je probleem? Coaching sessies gaan alleen over wat jij wilt in het leven, niet wat anderen van jou willen.
  4. Een Coach is een vertrouwenspersoon die echt naar je luistert en zijn aandacht er volledig bij heeft. Coaching biedt een klankbord om al je dromen, twijfels en angsten mee te delen zonder dat hier over wordt geoordeeld en zonder dat je dit later terugkrijgt op een onaangenaam moment.
  5. Een Coach houdt je aan je eigen afspraken. Coaching zorgt ervoor dat je geen excuses kunt maken waarom je je dromen niet realiseert.

Een Mental Coach/ Life Coach is een investering in jouw persoonlijke ontwikkeling.  De toekomst, van jezelf en die van anderen.