Waar het toe kan leiden

Een relatie is een werkzaamheid waarbij twee mensen van welk geslacht dan ook de intentie hebben er  met elkaar iets moois van te maken. Soms kom je daar samen niet uit en dan is het fijn om er een vertrouwenspersoon bij te hebben, om de lijntjes die je met elkaar hebt weer te verbinden.

Recensies:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Mede dankzij Fer is er tijdens de gesprekken die we hebben gehad een bewustwording ontstaan. Over waar we stonden en wat we eigenlijk wilden. 

Door deze bewustwording zijn we weer met elkaar in gesprek gegaan en zijn we tot de conclusie gekomen dat we elkaar meer moeten leren accepteren en beter moeten communiceren.

Hoe en wie we zijn en elkaar de ruimte geven om jezelf te kunnen zijn. Daar zijn we dankbaar voor. Het gaat nu weer veel beter, en we hebben hoop voor de toekomst. Dank! 

J. en D.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Beste Fer,
onze gesprekken hebben voor veel openbaring gezorgd. Daardoor gaat het tussen ons nu een heel stuk beter. Ik wil je bedanken voor je adviezen en eye openers.

E. en J.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Beste Fer,

 

Onze ervaringen

 

Mede door een doeltreffende, transparante en verhelderende aanpak hebben wij Fer ervaren als een luisterend oor, zichtbaar met non verbale communicatie, ook direct confronterend indien van toepassing in het gesprek.

Met een aantal handreikingen is de duur van de begeleiding op maat gemaakt.

Chapeau voor Fer!!

 

Groetjes,

 

Lia en Pierre
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Hallo Fer,

Mijn man en ik hebben zojuist met elkaar gesproken of we onze relatietherapie nog willen doorzetten of dat we vonden dat het goed was zo. Het gaat echt stukken beter met onze relatie. ook is er niet veel strijd meer en daarmee is ook rust ontstaan.Ook corona heeft ons wat dat betreft toch echt een beetje dichterbij elkaar gebracht.

Voorlopig willen we het hier dan ook bij laten en geen nieuwe afspraken plannen . Mochten de spanningen hier toch weer hoog op gaan lopen weten we jou weer te vinden. Wij danken je voor jouw hulp en inzet, het heeft ons echt weer dichter bij elkaar gebracht.

Maarten en Ingrid.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Vanwege privacy worden er geen achternamen vermeldt.